interntransport v. 1.3

Hensikt

Sørge for at varer ankommer på rett plass til rett tid, og at vognene blir returnert til kjøkkenet.

 

 

Omfang

Gjelder de som jobber på lager og avdelinger

 

 

Fremgangsmåte

 

Aktivitet

Oppgavebeskrivelse

Ansvar

Referanse

Mat

Tidsplan- leverings- og returnerings

Tidspunkt.

 

Alle ansatte på lager.

Leverandøravtale kjøkken.

Apotekvarer

Henter varer på apotek, kjører ut til avdelinger alle dager unntatt onsdag. Kl. 13.30-14.00. Skal tas imot av noen på avdelingen.

 

Alle ansatte på lager.

 

Tørk/toalett

Fyller vogn og går rundt til alle somatiske avdelinger. (aktiv forsyning) Registrerer hva som er levert, skanner lapper, antall. Hver onsdag.

 

Alle ansatte på lager.

 

Postpakker/varer direkte til avdeling. Skaffevarer.

Levere ut pakker/varer til riktig mottaker på avdeling.

Alle ansatte på lager.

Skaffevare.