Hensikt
Sørge for at varer ankommer på rett plass til rett tid, og at vognene blir returnert til kjøkkenet.
Omfang
Gjelder de som jobber på lager og avdelinger
Fremgangsmåte
Aktivitet |
Oppgavebeskrivelse |
Ansvar |
Referanse |
Mat |
Tidsplan- leverings- og returnerings Tidspunkt.
|
Alle ansatte på lager. |
Leverandøravtale kjøkken. |
Apotekvarer |
Henter varer på apotek, kjører ut til avdelinger alle dager unntatt onsdag. Kl. 13.30-14.00. Skal tas imot av noen på avdelingen.
|
Alle ansatte på lager. |
|
Tørk/toalett |
Fyller vogn og går rundt til alle somatiske avdelinger. (aktiv forsyning) Registrerer hva som er levert, skanner lapper, antall. Hver onsdag.
|
Alle ansatte på lager. |
|
Postpakker/varer direkte til avdeling. Skaffevarer. |
Levere ut pakker/varer til riktig mottaker på avdeling. |
Alle ansatte på lager. |
Skaffevare. |
Forfatter: |
Jan J Kjøren (Avdelingsleder) |
---|---|
Godkjent av: |
RPA Systembruker (System) |
Dokumentadministrator: | Marius Løvlie Kristoffersen (Avdelingssjef) |
Dokument-ID: | 18445 |
Gyldig fra: | 25.05.2021 |
Revisjonsfrist: | 24.05.2024 |
Maskinell Konvertering av fil.