Kriterier for bruk av RESH-rutinen:
- Oppretting av en ny organisatorisk enhet eller PAS-enhet
- Endring av eksisterende enhet
- Nedlegging av en enhet
I slike tilfeller:
- Følg linken: Bestille PAS-enhet/organisatorisk enhet - Nytt element (helsemn.no)
(Finnes også under Verktøy-meny under «Bestillinger» på Startside INNBLIKK
- Fyll ut obligatoriske felt og trykk OK.
Skjema sendes til ansvarlige innen seksjon for Kvalitet og virksomhetsstyring, som følger opp bestillingen videre og tar kontakt for å få flere opplysninger.
- Eller ta kontakt med seksjon for Kvalitet og virksomhetsstyring v/Snorre Myrvik for eventuelle avklaringer på forhånd
Bestillingen må være godkjent av klinikkleder.
RESH-ansvarlig i seksjon for Kvalitet og virksomhetsstyring vurderer sammen med RESH-gruppen om bestillingen ivaretar foretakets behov for enhetlig struktur, funksjon, faglig standard og krav og pålegg fra offentlige myndigheter. De skal i tillegg vurdere om behovet kan dekkes på alternativ måte, som f.eks. prosjekt. Dette for å unngå unødig oppretting av organisatoriske enheter.
RESH-gruppen har myndighet til å godkjenne innmeldt behov for nye enheter, endring i eksisterende enheter, eller avvise et innmeldt behov for nye enheter.
Dersom enheten opprettes eller endres legges informasjon om enheten ut på følgende område:
Bestilling PAS-enhet HNT (helsemn.no)
(Finnes også under Lister i Pasientjournal EPJ på venstre kolonne Startside INNBLIKK).
Det vises til «Relatert» for blant annet nærmere beskrivelsen av hensikten med rutinen, definisjoner og krav som må ivaretas.
Forfatter: |
Sveinung Aune (Analysesjef) Torstein Rønningen (Rådgiver) |
---|---|
Godkjent av: |
Hilde Fossland (Kvalitetsjef) |
Dokumentadministrator: | Hubertus Albertus Maria Jonkers (Konsulent) |
Dokument-ID: | 6720 |
Gyldig fra: | 14.09.2021 |
Revisjonsfrist: | 14.09.2022 |
Hei, Det kom ikke innvendinger fra RESH-gruppen til oppdatert rutine
RESH - Register for Enheter i SpesialistHelsetjenesten |
RESH - Brukerveiledning |
Volven - Kodeverk mm
Oppdatert kodeverk mm |